Vi använder cookies   Läs mer

     

Stöd Mellansels IF när du handlar på Stadium!

Vi hoppas så klart att det är Mellansels IF som du vill stödja. Föreningen du väljer måste vara kund hos Stadium Team Sales och det är Mellansels IF.

Genom att du loggar in på Stadiums hemsida så kommer du till "din sida" som är kopplat till ditt Stadium-kort som du redan har eller tänker skaffa dig, där registrerar du att du vill stödja Mellansels IF. 

Bonusen från ditt köp sparas på Mellansels IF´s Stadium-kort tillsammans med bonusen från det alla andra köpt som också har registrerat Mellansels IF som den förening de vill stödja på sina kort. Föreningen kan sen vid lämpligt tillfälle handla sportartiklar för den bonus som du har varit med och samlat ihop till. Naturligtvis hoppas vi att du är med på våra motionsaktiviteter och får använda sportartiklarna som vi köpt för bonusen.

Tycker du att det lät bra? Tveka inte registrera Mellansels IF på ditt kort idag oavsett var du bor. Vill du ha hjälp med att göra registreringen på ditt Stadium-kort så kontakta oss så kommer vi överens om när vi kan göra det tillsammans med dig.  på Mellansels IF.

  • Här kommer du till till Stadiums hemsida där du kan läsa mer om att stödja din förening 
  • Här kommer du direkt till Stadiums hemsida för inloggning
  • Här kommer du till till Stadiums hemsida om du vill bli medlem 

​​